Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model – Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Usile OSCILOCULISANTE sunt fabricate din profile PVC marca VEKA seria SOFTLINE 70 , SOFTLINE 82, SWINGLINE cu o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Nuc, Mooreiche, Mahon, Culori Speciale)

Modelul usii poate fi:

- Sticla totala
- Sticla partiala
- Placare totala
- Placare partiala

Usile dispun de:

- Feronerie glisanto-batantă în plan paralel - PSK-PORTAL 100 Plus, PSK-PORTAL 160 Plus PSK-PORTAL 200-Z Plus Noua generaţie a celei mai bune serii de produse PSK Plus oferă o multitudine de avantaje: aşa a fost dezvoltată, pentru a fi compatibilă cu diversele sisteme de profile utilizabile – şi astfel costurile de logistică au fost reduse în mare măsură. Interesante în special pentru cei care le prelucrează sunt logistica optimă, montajul simplificat şi dimensiunile reduse. Beneficiarii sunt mulţumiţi de nivelul redus al înălţimii pragului de trecere spre afară, precum şi de suprafeţele mai mari de sticlă. Deja în versiunea sa de bază, feroneria PSK de la SIGENIA-AUBI asigură siguranţă şi protecţie împotriva intruşilor: bolţurile de blocare cu cap ciupercă integrate în toate cele patru colţuri oferă o protecţie ridicată, deci un nivel de antiefracţie ridicat. Prin utilizarea bolţurilor de blocare cu cap ciupercă şi a plăcuţelor de închidere executate din oţeluri speciale, călite, în ceea ce priveşte nevoia individuală de securitate, aceasta poate fi extinsă la limita pretenţiilor fiecărui beneficiar în parte.