Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Usile din ALUMINIU Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale durabile, au impus renuntarea la variantele clasice de tamplarie si alegerea unora noi dintre care se distinge si tamplaria din aluminiu. Fata de celelalte sisteme de tamplarie, aluminiu asigura cea mai buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu, o usoara intretinere, o bogata paleta coloristica si rezistenta proprie metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara - ceea ce prelungeste durata de viata a mecanismelor de inchidere si exercita o presiune minima.

      Rezistenta la erodare, durabilitate si gradul ridicat de rigiditate a profilelor de aluminiu il fac de neinlocuit in cazul planurilor inclinate deschiderilor de dimensiuni foarte mari sau fatadelor de sticla de tip "perete cortina".

   Deoarece vopsirea profilelor de aluminiu se face in camp electrostatic, profilele sunt foarte rezistente in timp si ofera o extraordinara varietate de culori, nuante metalice sau satinate conform RAL.

      Profilele de aluminiu se diferentiaza esential din punct de vedere al izolarii termice in:

- Profile de aluminiu fara bariera termica
- Profile de aluminiu cu bariera termica

      Profilele fara bariera termica sunt profile de aluminiu cu o singura camera, dar cu un slab coeficient de izolare termica datorata in pricipal conductivitatii termice specific metalelor, din acest motiv sunt foarte folosite in cazul usilor si compartimentarilor interioare care nu solicita izolare termica. Pot fi folosite si la exterior in incaperi care nu necesita izolare termica.

      Profilele din aluminiu cu bariera termica sunt tricamerale, camera exterioara si cea interioara fiind din aluminiu iar cea intermediara din material plastic, mai exact poliamida, ce are rolul de a elimina conductivitatea termica a metalului. Sistemul de garnituri in 3 straturi precum si miezul din poliamida asigura un coeficient de izolare termica, apropiat de cel al profilelor din PVC. Si in cazul aluminiului este deosebit de importanta calitatea feroneriei folosite, calitate ce se va traduce printr-o utilizare usoara si mai ales indelungata a tamplariei folosite. Geam termoizolant folosit are structura 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv, cat si geam termopan Low-E sau geam termopan 4 Anotimpuri.