Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Manere Ferestre HOPPE-SECUSTICK Aproape o treime din spargeri in fiecare an sunt facute prin fereastra. O modalitate de a impiedica aceste spargeri este utilizarea manerelor de fereastra HOPPE Secustik care sunt prevazute cu un mecanism patentat de blocare ce permite actionarea manerului doar din interior, astfel incat fereastra nu poate fi deschisa din exterior, folosind un alt maner. Datorita sistemului sonor click similar unui seif atunci cand manerul este actionat acesta este un memento sonor ce va ofera sentimentul de a fi din ce in ce mai in siguranta in domiciliu.

     Manerele de fereastra HOPPE Secustik asigura pe langa securitatea ferestrei, ventilatia si microventilatia. Manerele pentru ferestre si usi marca HOPPE reprezinta o calitate ridicata prin materiale, forme si culori diversificate (alb, negru, argintiu, bronze) ideale pentru orice camin asigurand confort si calitate.