Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model – Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Securitate Feroneria SIEGENIA-AUBI, produsa in Germania, reprezinta un sistem complet de feronerie care poate satisface toate cerintele in domeniu. In functie de sistemul de functionare Siegenia produce doua tipuri de feronerie:


-sistemul cu blocaj oscilo-batant lateral pe verticala;
-sistemul nou de siguranta (S-ES) cu blocaj oscilo-batant, pe orizontala.

         De asemenea, in afara de punctele de inchidere clasice, feroneria "Safety Plus" asigura si 1-5 puncte inchidere de siguranta. Feroneria SIEGENIA-AUBI este reglabila pe 3 directii, fiind garantata pentru 15000 de actionari complete, calitatea acestei feronerii fiind recunoscuta pe plan international.

         Feroneria sta la baza oricarei tamplarii moderne. SIEGENIA-AUBI a inteles acest lucru si dezvolta solutii complete si produse de prima clasa, sloganul companiei este: "Un pas inaintea tuturor". Cu Solutions Inside, acest deziderat a devenit realitate, firma oferind solutii complete pentru clientii de pe o piata internationala vasta, avand cu sedii de distributie in Germania, Europa si Asia. Ea trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate.

         Caracteristici:

- garantata minim 15 000 de cicluri inchis-deschis;
- ofera posibilitatea unui reglaj pe 3 directii;
- este confectionata dintr-un aliaj de titan, oferindu-i o rezistenta mai mare;
- asigura un grad ridicat de securitate;
- are multiple posibilitati de inchidere multipunct si prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare.

        Feroneria SIEGENIA-AUBI este certificata conform programului de certificare “IFT”, si anume conform normelor EU, EN 13126-8 si EN 1191. Testele au aratat ca feroneria Siegenia a indeplinit toate cerintele programului de cerificare si anume:

- Rezistenta la incarcarea din vant EN 12211;
- Rezistenta la soc EN 13049;
- Etanseitate la ploi torentiale EN 1027;
- Protectie fonica EN ISO 140-3;
- Permeabilitate la aer EN 1026;
- Rezistenta mecanica EN 14608 si EN 14609;
- Functionare de durata EN 1191;
- Comportarea la diferenta de clima ENV 13420 si EN 1121.

        In ceea ce priveste functionarea de durata, feroneria Siegenia a indeplinit toate normele EU trecand cu brio testul celor 60.000 de actionari individuale la elementele de control si anume la:

- Rotirea de 15.000 de ori;
- Inchiderea de 15.000 de ori;
- Oscilobatarea de 15.000 de ori;
- Inchiderea de 15.000 de ori.

        Siegenia, pe langa varianta Titan-Argint, care satisface normele in ceea ce priveste comportarea la diferentele de clima, mai dispune si de varianta E-Lock, confectionata din aliaje speciale, care satisface anumite norme speciale in ceea ce priveste rezistenta la coroziune.

        Feroneria Siegenia este recunoscuta pentru robustetea ei. Prin comparatie cu alte feronerii, la echipari echivalente, cu aceleasi elemente, feroneria Siegenia, este mai grea, cantarind cu cel putin 15% mai mult decat orice feronerie. Feroneria Siegenia poate echipa ferestre, cu o greutate maxima a canatului de pana la 130 Kg.

         Echiparea ferestrelor si usilor cu feronerie SIGENIA, se poate face cu varianta clasica, unde punctele de inchidere au bolturi excentrice, reglabile(+/- 1 mm), sau cu varianta de siguranta, unde punctele de inchidere sunt cu cap-ciuperca, placutele corespunzatoare fiind si ele de siguranta. Ridicatorul de cercevea (coltar cu role) este parte integrata a coltarului inferior, iar cele doua role integrate permit coltarului sa se aseze ideal pe placuta de oscilobatare preluand greutatea ferestrei. Acest sistem este mai fiabil decat sistemul folosit de ceilalti concurenti de pe piata.

        Sistemul Favorit este sistemul de feronerie al firmei SIGENIA-AUBI, un sistem complet ce poate satisface toate cerinţele clientului. Suprafaţa de acoperire a feroneriei este modernă, şi anume titan-argint, având totodată pentru mâner şi capace, o gamă variată de 15 culori, începând cu o culoare de bază alb, şi terminând cu alămiu strălucitor.

       Luând în considerare sistemul de funcţionare, SIGENIA-AUBI produce două variante de feronerie pentru programul Favorit: cea deja bine cunoscută cu blocaj oscilobatant lateral, pe verticală, şi sistemul antiefracţie S-ES, cu blocajul oscilobatant pe orizontală, sistem în care bolţurile cap-ciupercă asigură un grad ridicat de siguranţă. Un mare avantaj al sistemului constă chiar flexibiliatea lui, flexibilitate ce oferă posibilitatea de trecere foarte simplă de la sistemul de bază la sistemele WK1 şi WK2. La sistemul S-ES, ridicătorul de cercevea asigură cercevelei o închidere mult mai uşoară.

         Programul Favorit oferă posibilitatea folosirii feroneriei Siegenia şi pentru ferestre curbilinii, trapezoidale, precum şi feronerie ascunsă pentru ferestre din PVC.