Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model – Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Rulourile exterioare APLICATE sunt un filtru impotriva luminii, prafului, zgomotului si variatiilor de temperatura. Sunt foarte usor de manevrat, fiind disponibile atat cu actionare manuala (chinga, manivela), dar si electrica (intrerupator / telecomanda). Rulourile exterioare aplicate pot avea incorporata si plasa contra insectelor tip rulou. Rulouri exterioare aplicate reprezinta solutia ideala pentru instalarea sistemului de umbrire pe tâmplaria existenta. Majoritatea persoanelor aleg acest tip de rulou deoarece nu implica modificari in structura casei si montajul este foarte rapid. Se pot adapta oricarui tip de tamplarie.

       Conform studiilor, folosirea corecta a unui rulou exterior pentru ferestre poate reduce considerabil consumul de energie termica în perioada iernii. Gama coloristica a rulourilor exterioare aplicate este foarte diversificata (Alb, Maro, Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche). Vopsirea este realizata in camp electrostatic, ceea ce garanteaza rezistenta in timp precum si pastrarea culorii initiale.

      Rulourile exterioare SUPRAPUSE se integreaza armonios in designul interior si exterior al casei. Caseta ruloului nu este vizibila nici din interior si nici din exterior, sunt vizibile doar lamelele ruloului atunci cand acesta este coborat pentru a ne proteja de razele soarelui. Sunt foarte usor de manevrat, fiind disponibile atat cu actionare manuala (chinga, manivela), dar si electrica (intrerupator / telecomanda). Rulourile exterioare aplicate pot avea incorporata si plasa contra insectelor tip rulou.

          Rulourile suprapuse se preteaza pentru cladiri in care urmeaza sa se monteze ferestre si trebuie sa se tina cont de dimensiunea ruloului inca de la proiectare sau se pot monta impreuna cu tamplaria, deasupra acesteia, fiind mai intai fixat de tamplarie,apoi tamplaria se fixeaza in golul de zid.

          Rulourile suprapuse sunt confectionate din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica, protectie antiefractie, protejeaza fereastra de intemperii, obtureaza accesul luminii. Gama coloristica a rulourilor exterioare aplicate este foarte diversificata (Alb, Maro,Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche). Vopsirea este realizata in camp electrostatic, ceea ce garanteaza rezistenta in timp precum si pastrarea culorii initiale.