Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model – Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Jaluzelele ORIZONTALE pot avea diferite grosimi ale lamelei si diferite tipuri de actionari, aceste storuri putand satisface cele mai diversificate gusturi. Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale fata de alte metode de decorare a ferestrelor consta în simplitatea întretinerii si a curatarii acestora. In plus, varietatea optiunilor de modele si nuante asigura adaptarea la cerintele si arhitectura interiorului dumneavoastra.

       O inventie ce imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat. Jaluzelele orizontale sunt din aluminiu si au o latime a lamelei de 16mm, 25mm sau de 50mm. Ofera posibilitati multiple de manevrare si montare. Sistemul manual de manevrare consta din folosirea unei baghete sau a unui sistem monocomanda cu un singur lantisor. In functie de gradul de deschidere dorit, beneficiati de protectie solara, intimitate si in acelasi timp de vedere exterioara.

      Jaluzele orizontale vin intr-o gama foarte variata de culori si modele. Exista posibilitatea de motorizare si automatizare prin folosirea unei actionari electrice cu un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda. Spatiul mic de exploatare si flexibilitatea permit o intrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atit la domiciliu cit si la locul de munca.