Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Roletele textile reprezinta o modalitate foarte placuta de a va decora spatiul interior. Daca optati pentru rolete textile beneficiati de o varietate foarte mare de materiale si culori din care puteti alege pentru decorarea locuintei sau a biroului acele modele menite sa se potriveasca cat mai bine cu orice tip de decoratiuni.

       Rolete textile beneficiaza de modaltitati diferite de actionare si montaj. Acestea se pot aduna intr-o caseta, pentru un design imbunatatit si un aspect mai placut. De asemenea, dimensiunile pentru rolete pot varia foarte mult, roletele adaptandu-se astfel perfect ferestrei dumneavoastra.

        Roletele se pot monta atat pe fereastra dar pot fi si cu prindere in tavan, dupa gusturile dumneavoastra. Anumite materiale textile pot fi de tip black-out, ceea ce insemna ca pe partea dinspre exterior, materialul este cauciucat, impiedicand astfel complet patrunderea razelor solare oferind o umbrire si o protectie solara desavarsita.

        Exista de asemenea posibilitatea de a printa pe diferite materiale o imagine la alegerea clientului.