Home
    Produse
    Oferta pret
    Experienta
    Certificare-Calitate
    Contact

Solicita o oferta de pret

 

0728 - 80 30 30

NOU ! Comenzi la domiciliu

S.C. GEOART PIT S.R.L. - Producator tamlarie PVC si Aluminiu cu geam termopan termoizolant, Rulouri exterioare, Usi garaj, Plase insecte, Jaluzele, Geamuri Model Vitralii, Instalatii termice si sanitare

 
 

Click pentru GALERIE

 

     Boilere TERMOELECTRICE  sunt destinate prepararii si stocarii apei calde menajere de consum. Pot fi folosite in case particulare, cantine industriale si restaurante.

     Rezervorul cilindric in care se incalzeste apa este componenta principala a boilerului. Acesta este confectionat din otel emailat (emailare prin vitrificare) si este izolat cu un strat de poliuretan de 40 mm ce reduce la minimum pierderile de caldura. Intreaga unitate este plasata intr-o manta din tabla de otel acoperita cu o vopsea ecologica si durabila.

      Boilerul va fi trecut iarna pe traseul centralei, deci incalzirea lui se va putea face pe lemne, iar vara pe curent, astfel incat sa ai apa calda chiar daca centrala este oprita. Pe timpul anotimpului cald se poate seta temperatura de incalzire din panoul de comanda al boilerului.

     Un boiler cu o capacitate mai mare, va avea nevoie de mai mult timp pentru incalzirea apei din el, insa daca in casa locuiesc mai multe persoane el va fi necesar. Boilerele pot avea capacitati de 80 L, 100L, 120 L, 150 L, 200 L in functie de necesitatile clientului.