E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Geam model Geoart

geam model pitesti

    STICLA MATA SAU ORNAMENTALA

 

    Sticla cu diferite modele obtinuta prin diferite striatii pe o sufrafata a sticlei folosita in general la usi, compartimentari interioare pentru a proteja intimitatea.

    Acest tip de sticla se foloseste in incaperi unde dorim sa patrunda lumina dar sa nu fie vizibil din exterior in interior (bai, garaje, camere centrala, usi interioare, casa scarii, etc). Sticla mata poate avea culoarea alb mat cu model floral, forme geometrice sau colorat in masa cu model floral, forme geometrice.

    Sticla ornamentala vine intr-o gama variata de modele : Delta Alb, Delta Color, Krizet, Sablat, Screen, Oglinda, Caramida Alb, Caramida Color, Diamant, Paianjen, Scoarta Color, Chinchila Alb, Chinchila Color, Spic Alb, Spic Color, Maslin Alb, Maslin Color, Killim Alb, Killim Color, Bambus Alb, Bambus Color

 

    STICLA BOMBATA

 

    Aceasta sticla se realizeaza in cuptoare speciale a caror temperatura este controlata automat in functie de caracteristicile sticlei, precum si de dimensiunile foilor ce urmeaza a fii bombate.

    Se pot bomba orice tipuri de sticla cu grosimi de 4mm, 6 mm, dar efectul cel mai spectaculos apare cand sunt folosite sticle puternic reflexive (bronze, verde, silver, gri, albastru). Geamurile bombate ofera un maxim efect la realizarea usilor de acces in cladiri sau vile.

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus