E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Geam sablat model Geoart

geam sablat diverse modele pitesti

    STICLA SABLATA MODEL

 

    Sablarea este un termen general folosit pentru a descrie actul de propulsie a particulelor fine, cu o foarte mare viteza, pentru a curata o suprafata sau a o matui. Materialul folosit cel mai frecvent este nisipul. Nisipul imbunatateste trecerea subtila de la opac la stralucitor, combinatiile de tehnici diferite permit crearea de modele gratioase, putand adauga culori care sa accentueze eleganta designului.

    Sablarea sticlei, prin metoda sablarii chimice foloseste acizi puternici care ataca suprafata superficiala a sticlei, opacizand-o. Efectul de matuire (sablare), da mare efect sticlei folosite in amenajari interioare (usi, panouri de dus, paravane, partitionari de birouri, etc.) si nu numai, poate crea imagini, cuvinte si forme geometrice.

    Gama de modele este foarte variata multumind orice gust al clientului. Sablarea se poate executa pe un geam clar rezultand o culoare alba cat si pe un geam colorat in masa (bronze, gri, albastru, verde) rezultand o culoare mai inchisa in functie de geamul ales.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus