E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Geam termoizolant Geoart

geam termoizolant

    Geamul TERMOIZOLANT este produs prin sigilarea a doua sau trei foi de sticla, separate de o bagheta distantier din aluminiu de diferite grosimi ce are mici perforatii catre interior si in care au fost introduse in prealabil granule de silicagel (un silicat solid, format din granule de dimensiuni mici care actioneaza ca un burete absorbind umiditatea) astfel incat se poate forma un pachet de geam termoizolant cu grosimi de 24 mm , 26 mm, 36 mm, 42 mm, 44 mm pana la 52 mm in functie de alegerea clientului.

    Pachetul de geam termopan astfel format este sigilat in doua etape, o sigilare primara cu butil (care lipeste fiecare foaie de geam de bagheta distantier) si una finala cu tiokol (care este un sigilator elastic polisulfid) care izoleaza perfect mediul dintre cele doua foi de geam si are rezistenta mare in timp. In functie de geamul termoizolant ales, pachetul de geam termoizolant are proprietati termoizolatoare ridicate.

 

    Sticla folosita la realizarea geamului termopan sau bicameral (tripan) poate fi:

 

    - STICLA FLOAT CLARA

 

       Sticla de inalta calitate cu fete plan paralele, suprafata naturala si transparenta nedistorsionata. Datorita transmisiei luminoase ridicate este foarte solicitat la locuinte sau in aplicatii in care cantitatea mare de lumina reprezinta o cerinta arhitecturala. Geamul termopan Float Clar este cel mai raspandit in Romania, datorita raportului optim pret/confort termic, insa izolarea termica a geamului termopan o dau in componenta cu geam de inalta calitate tip LOW-E sau 4 ANOTIMPURI.

 

   - STICLA TERMOIZOLANTA

 

    Sticla LOW-E – sticla de inalta calitate termoizolanta cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeul electromagnetic pe una din suprafetele geamului float. Acest strat ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului. Geamul nu numai ca reflecta o mare parte a radiatiei termice inapoi in incapere, dar permite, totodata, patrunderea maxima a energiei solare.

 

    Sticla 4 ANOTIMPURI - sticla de inalta calitate termoizolanta cu un design exterior ridicat tip “reflexiv”, comportament similar, cu lentilele heliomate (ce se inchid la o lumina puternica si se deschid la o lumina mai slaba). Acest produs este realizat intr-o incinta vidata prin depunerea unui strat foarte fin si transparent de materiale de origini metalice pe una din suprafetele sticlei float prin procedeul de pulverizare catodica. Aceasta depunere este caracterizata printr-o emisivitate redusa: ea reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenite din incalzire.

 

    Geamul 4 ANOTIMPURI aduce in plus vitrajului termoizolant functia de Randament Sporit (HR): in perioadele reci, reduce in mare masura pierderile termice prin efectul de radiatie prin geam. Cu geamul 4 ANOTIMPURI te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosferaplacuta toata perioada anului, iar reflexivitatea din exterior asigura un nivel confortabil de intimitate.

 

    Cu geamul 4 ANOTIMPURI beneficiezi de un design frumos la exterior datorita proprietatii de a reflecta in fereastra peisajul din fata acestuia asemanator unor poze astfel incat te bucuri de peisajul din fata (pomi, cer) tot timpul. O alta caracteristica o reprezinta faptul ca nu poti vedea din exterior in interior (chiar daca o persoana este la 50 cm de geamul respectiv), dar noaptea la aprinderea luminii acesta este vizibil.

 

   Confortul pe toata perioada anului:

 

    - Primavara – Cu geamul 4 ANOTIMPURI capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, vitrajele izolante care au in componenta geamul 4 ANOTIMPURI asigura un COMFORT SPORIT – izolatia termica asigura temperatura ideala indiferent de schimbarile vremii.

 

     - Vara – MISIUNE INDEPLINITA. Datorita functiei sale de control solar, geamul 4 ANOTIMPURI reflecta de doua ori mai multa energie solara decat un vitraj dublu sau triplu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. Cu o temperatura ideala, confortul si racoarea sunt asigurate chiar si in zilele caniculare. Costurile de climatizare sunt mai mici datorita limitarii cantitatii de energie solara care patrunde in casa diminuand astfel nevoia de utilizare a aerului conditionat.

 

    - Toamna - Cu geamul 4 ANOTIMPURI tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila iar costurile premature pentru incalzire sunt suprimate.

 

    - Iarna - MISIUNE INDEPLINITA. Vitrajul cu geamul 4 ANOTIMPURI ofera o izolatie de trei ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu sau triplu obisnuit, avantajele fiind evidente: se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor, izolarea termica eficienta inseamna un consum redus de energie.

 

    - STICLA COLORATA IN MASA

 

    Sticla colorata in masa se obtine prin incorporarea de oxizi metalici in masa sticlei float clara. Caracterizata prin : efectul colorat atat in interior cat si in exterior, reflexia slaba a luminii. Protectia impotriva radiatiei solare prin absorbtia energiei solare este data de culoare si grosime. Sticla colorata in masa este disponibila intr-o gama variata de culori (bronze, gri, verde, albastru). Acest tip de geam este folosit in pachet de geam termopan atat la exterior (fatade, vitrine, ferestre) unde se confera un aspect personalizat cladirilor, cat si in interior pentru compartimentarea spatiilor.

 

    - STICLA REFLEXIVA

 

     Sticla reflexiva se obtine prin depunerea la cald de oxizi metalici pe suprafata sticlei, creandu-se in acest mod o acoperire foarte rezistenta si stabila. Natura stratului de acoperire, precum si sticla de baza, determina luminozitatea, gradul de reflexie si proprietatile de control solar al geamului, precum si culoarea. Sunt disponibile a mare varietate de culori (bronze, gri, verde, argintiu, auriu, clar, albastru).

      Asamblat in geam termopan, geamul reflexiv prezinta o multifunctionalitate, combinand functiile de control solar si arhitecturale cu izolarea termica, acustica, rezistenta la foc, in functie de natura celei de a doua foi de sticla (float clara, antiefractie, antifonica, rezistenta la foc). Datorita efectului de oglinda, geamul termopan reflexiv este spectacular in folosirea la cladiri de birouri, spatii comerciale, educationale si industriale ca si la locuinte.

 

    STICLA ANTIEFRACTIE

 

     Sticla rezistenta la lovituri cu diverse obiecte dure constituie un element de constructie exceptional pentru vitrajele de siguranta. Acest tip de geam in urma unui soc se fisureaza dar nu se gaureste sau sparge. Fabricat prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla cu unul sau mai multe straturi de folie din polivinilbutiral (PVB) sau de rasina, caracterizate prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate. In functie de grosimea foilor de sticla si numarul de straturi de lipire, rezulta gradul de protectie (ranire prin spargere, efractie, antiglont, antiexplozie).

     Foile de sticla din componenta sticlei antiefractie pot fi clare, colorate sau reflexive. Asamblarea in geam termopan se poate realiza cu orice tip de alta sticla (clara, colorata, reflexiva, Low-E, 4 Anotimpuri). Acest tip de geam termopan este utilizat pe scara larga la: locuinte, vitrine de magazin, banci, ambasade, sali de sport, luminatoare, compartimentari interioare tip office unde dimensiunilede geam sunt foarte mari si durabilitatea in timp trebuie sa fie asigurata.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus