E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Glafuri Geoart

glafuri interior, glafuri exterior

    Glafuri exterioare din ALUMINIU Cele mai multe sisteme de glafuri exterioare profesionale sunt din aluminiu, completand atat prin rezistenta cat si prin designul acestora. Sistemele de glafuri exterioare din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului, a infiltrarii apei si murdariei.

 

    Glafurile se monteaza sub tocul ferestrei pe un profil de cuplare in cazul in care tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile sau direct pe toc in cazul in care tamplaria a fost montata anterior. Elementele de inchidere laterala ale sistemului sunt capace din plastic dur, rezistent la razele UV, ele impiedicand deteriorarea zidariei si infiltrarea apei la extremitatile glafurilor ferestrelor.

 

    Glafurile exterioare sunt vopsite in camp electrostatic in culoare imitatie lemn (stejar auriu) sau culori RAL ele avand latimi cuprinse intre 100 mm. si 360 mm. cu lungimea maxima a glafului de 6000 mm.

 

    Glafurile interioare din PVC au atat rol estetic, intregind o fereastra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Aceste sisteme sunt o rezolvare profesionala pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Glafurile interioare pun in valoare finisajele si designul interior, creaza o ambianta naturala, confort si armonie asigurand o nota particulara de bun gust fiecarei incaperi.

 

    Glafurile interioare sunt confectionate din PVC avand o structura celulara ce ii confera a mare rezistenta in timp. Acestea vin in diferite nuante, cu imitatii ale lemnului, sunt rezistente la umezeala, la zgarieturi, la razele UV si sunt usor de intretinut. Latimile glafurilor pot fi de la 150 mm pana la 300 mm, lumgimea lor fiind de maxim 6000 mm ele montandu-se sub tocul ferestrei. Glafurile de interior pot fi alese in culori identice cu nuanta ferestrelor (alb, stejar auriu, mahon, mooreiche, nuc) cu capace de mascare pe laterale.

Glafuri exterioare

Glafuri interioare

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus