E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Jaluzele orizontale si verticale Geoart

jaluzele orizontale pitesti, jaluzele verticale pitesti

   Jaluzelele ORIZONTALE pot avea diferite grosimi ale lamelei si diferite tipuri de actionari, aceste storuri putand satisface cele mai diversificate gusturi. Un avantaj practic al jaluzelelor orizontale fata de alte metode de decorare a ferestrelor consta în simplitatea întretinerii si a curatarii acestora. In plus, varietatea optiunilor de modele si nuante asigura adaptarea la cerintele si arhitectura interiorului dumneavoastra.

 

   O inventie ce imbina utilitatea unui produs consacrat cu aspectul clasic si rafinat. Jaluzelele orizontale sunt din aluminiu si au o latime a lamelei de 16mm, 25mm sau de 50mm. Ofera posibilitati multiple de manevrare si montare. Sistemul manual de manevrare consta din folosirea unei baghete sau a unui sistem monocomanda cu un singur lantisor. In functie de gradul de deschidere dorit, beneficiati de protectie solara, intimitate si in acelasi timp de vedere exterioara.

 

   Jaluzele orizontale vin intr-o gama foarte variata de culori si modele. Exista posibilitatea de motorizare si automatizare prin folosirea unei actionari electrice cu un sistem de comanda cu intrerupator sau telecomanda. Spatiul mic de exploatare si flexibilitatea permit o intrebuintare variata a jaluzelelor orizontale atit la domiciliu cit si la locul de munca.

    Jaluzelele VERTICALE sunt produse de interior, care protejeaza incaperea impotriva razelor soarelui. Creeaza o ambianta placuta in interiorul incaperii si pot realiza, dupa dorinta, o iluminare difuza sau totala, in functie de unghiul de inclinare al lamelelor sau de gradul de strangere al acestora.

 

    Intr-o varietate de peste 1000 de modele, de la translucid la opac, jaluzelele verticale ofera intimitate si protejeaza mobilierul de razele soarelui. In functie de gradul de deschidere dorit, beneficiati de protectie solara, intimitate si in acelasi timp de vedere exterioara.

 

    Jaluzelele verticale pot fi realizate, de asemenea, in trepte, in trapez, cu degajare pentru calorifer sau in combinatie de culori. Actionarea jaluzelelor verticale poate fi: alaturata, opusa, centrala sau cortina.

Jaluzele orizontale

Jaluzele verticale

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus