E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Plase insecte Geoart

plase insecte geoart

     Plasele contra Insectelor pe sistem BALAMALE reprezinta cel mai bun mod de a va proteja impotriva tantarilor ce pot intra in casa dvs. Aceste plase se pot monta fie pe ferestre, fie pe usi.

 

    Varianta de plase tantari pe balamale se aplica pe exteriorul tocului tamplariei si este prevazuta cu balamale, sisteme de inchidere si manere de actionare. Sistemul de balamale permite deschiderea plasei in exterior, iar cu ajutorul manerelor si a sistemelor de inchidere ea se poate bloca pe pozitia inchis.

 

    Cadrul este din profil de aluminiu (culoare alb, maro, stejar auriu), plasa care va fi intinsa pe acest cadru este din fibra de sticla si este de culoare gri. Folosind cele mai bune materiale atat pentru cadru dar si pentru accesorii va garantam produse foarte rezistente si de o calitate ridicata.

 

    Aceste tipuri de plase sunt cel mai des folosite. Plasele de tantari care sunt pe balamale presupun prezenta unui cadru din aluminiu care se deschide batant spre exterior. Sistemul de inchidere este format din doua puncte de inchidere operate printr-un maner din interior. Deoarece nu sunt tantari sau alte insecte atunci cand este frig, nu este necesara o plasa aplicata, deci puteti sa o demontati foarte usor si sa o puneti la loc la inceputul primaverii.

 

    Plasele cu balamale se intretin foarte usor, este suficient sa le stergeti de praf lunar si sa le puneti in locuri in care sa nu poata fi afectate de umezeala sau de inghet, pe timp de iarna. Cadrele plaselor sunt din aluminiu extrudat cu dimensiunile de 17mm x 25mm. Pentru o usa batanta, o sa mai apara un punct de prindere si o bara de rigidizare.

 

    Plasa contra Insectelor tip RULOU este de fapt stocata in caseta din exterior a ruloului, in partea de sus a ferestrei. Actionarea pentru plasele de tantari tip rulou presupune prezenta unui snur, de aceea se pot monta si la ferestrele la care accesul este ingreunat. Ele se pot monta indiferent de tipul de fereastra, atat timp cat profilul este din PVC sau aluminiu.

 

   Plasele tip rulou au ghidaje laterale confectionate din aluminiu, care au o perie de etansare. Sita este disponibila doar pe culoarea gri si este realizata din fibra de carbon, care permite o aerisire optima a incaperii si nu afecteaza decat intr-o masura foarte mica vizibilitatea din interior spre exterior. Pentru acest tip de plase, caseta si ghidajele sunt disponibile in culorile alb si maro. Aspectul tamplariei nu este diminuat de caseta si ghidaje, si mai mult de atat, ruloul este prevazut cu un sistem care il impiedica sa se ridice din greseala. Atunci cand este frig, plasa ramane in caseta, demontarea ei nefiind necesara. Actionarea plaselor de insecte tip rulou poate fi facuta atat in plan orizontal cat si in plan vertical.

 

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus