E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

SOLUTII  TEHNICE SI MASURATORI

    Specialistii nostri cu ajutorul programelor de realizare grafica a diferitelor modele si  forme din tamplarie PVC, va stau la dispozitie cu toata experienta dobandita in 23 de ani de activitate in productia de tamplarie PVC pentru a va oferi cele mai bune solutii tehnice profesionale si de design.

 

    GRAFICA tamplariei se realizeaza cu programe profesionale prin care asiguram solutii complete de dimensionare si structuri de rezistenta a lucrarilor solicitate.

    MASURATORILE reprezinta o parte foarte importanta din intregul proces de productie. Prin specialistii societatii nostre care alaturi de dumneavoastra gasesc cele mai bune solutii tehnice si de design, stabilind toate detaliile necesare astfel incat sa raspundem cerintelor fiecarui client.

 

MONTAJ  SI  TRANSPORT

    TRANSPORTUL este GRATUIT pentru masuratori cat si pentru montaj, cu mijloace de transport specializate in conditii de siguranta.

    MONTAJUL este realizat de personal specializat asigurand prin experienta acestora si utilizarea unor materiale de calitate, un montaj conform standardelor.

    Pentru locatii finisate cat si pentru demontarea vechiilor tamplarii si inlocuirea acestora cu produse calitative, specialistii nostri asigura o demontare cu maxim de atentie astfel incat atat pe exterior cat si pe interior deranjul sa fie minim.

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus