E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Usi de garaj

usi de garaj pitesti

    Usile de GARAJ sunt cele mai mari deschideri ale casei care ajung uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive ce tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori, garajul este parte a casei si are deschiderea catre strada. Astfel impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al imobilului este evident.

 

    Usile de garaj se pot realiza dintr-o gama variata de tipuri de panouri cu diverse culori (paletar RAL), suprafete ce imita lemnul (Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche) si multiple tipuri de ambutisari ale tablei. Usile de garaj permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos, deschiderea acesteia facandu-se in exterior. Usa pietonala permite cu usurinta accesul in interiorul garajului fara a fi necesara deschiderea usii de garaj si este prevazuta cu un amortizor montat in partea superioara ce asigura inchiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentala. Rama si manerele usii pietonale sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziune.

 

    Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele ce transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie pe termen lung.

 

    Construite dupa proiecte germane cu norme de calitate riguroase, usile de garaj sunt gandite sa reziste la peste 25.000 de cicluri de actionare. Incercand sa calculam numarul de ani de utilizare plecand de la valoarea de 25.000 produsul garantat ajunge pana la 10 ani de functionare impecabila.

 

    Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si cresc valoarea acesteia. Automatizarea usilor se face prin motoare liniare si este semnata de SOMMER Germania. In cazul in care va ganditi la o casa inteligenta, noi avem solutia. Sistemele de comanda si control se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului cat si poarta de acces, rulouri exterioare, etc. Usile de garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj cat si in fata acestuia.

 

    Panourile din care este executata usa de garaj sunt de 40 mm grosime, garniturile tip EPDM de pe intregul contur al usii si dintre panouri sunt elastice si rezistente la schimbarile de temperatura. Panourile sunt confectionate din tabla de otel galvanizat cu grosimi de 0,5 mm – 0,7 mm, el fiind protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc (otel galvanizat) si sunt umplute cu spuma poliuretanica cu excelente proprietati termoizolatoare (0,9Watt/mpK). Panourile pot veni intr-o gama variata de modele si culori. Siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta actionare manuala.

 

    Sistemele de actionare ale usilor de garaj pot fi: manuale, electrice prin intrerupator, electrice prin telecomanda in functie de dorintele clientului.

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus