E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Usi glisante Geoart

usi glisante pitesti

    Usile GLISANTE poseda o serie de calitati care le recomanda ca inlocuitoare ale usilor de interior clasice. Mai intai de toate, acest tip de usa prezinta marele avantaj al deschiderii laterale, fata de usile obisnuite, pe balamale, care se deschid fie in interior, fie in exterior. Indiferent de directia de deschidere, functionalitatea spatiului respectiv va avea de suferit din cauza usilor clasice.

 

    Usile glisante, de asemenea, sunt foarte potrivite daca acel spatiu trebuie delimitat doar in anumite situatii, in restul timpului fiind open-space. De cele mai multe ori se recurge la acest tip de usi atunci cand doriti sa aveti bucataria integrata in living, in acest fel dispunand de mai mult spatiu, insa atunci cand gatiti vreti sa protejati interiorul de mirosuri, delimiteaza zonele reci ale balcoanelor, debaralelor racoroase de zonele calde din interior. Glisantele sunt ideale si pentru dressinguri.

 

    Cele mai cunoscute si mai rezistente sisteme de glisare sunt pe sina fixata pe podea si in tavan sau aplicata pe perete. Glisarea se realizeaza pe sina inferioara cu ajutorul unor role.

 

    Dimensiunile maxime de executie sunt pana la 6 ml (lungime) si 3 ml. (inaltime). Geamul incorporat in glisanta este geam termopan termoizolant format din 2 (doua) foi de sticla putand fi geam transparent, geam mat, geam model sablat, geam model vitraliu, geam oglinda.

 

    Glisantele pot rula pe sina de o cale, 2 cai, 3 cai oferind un spatiu de deschidere foarte mare fiind usor de manevrat. Glisantele pot avea diferite culori alb, maro, stejar auriu sau orice culoare conform RAL.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus