E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Usi model Geoart

usi diverse modele pvc pitesti

    Usile MODEL sunt fabricate din profile PVC marca VEKA seria SOFTLINE 70 , SOFTLINE 82,  cu o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Nuc, Mooreiche, Mahon, Culori Speciale)

 

   Modelul usii poate fi:

 

    - Sticla partiala cu model teu - Placare totala cu model teu - Placare partiala cu model teu

 

   Usile dispun de:

 

    - Broaste multipunct securizate cu acţionare din cheie sau din mâner, în cele mai diverse variante, cu o construcţia masivă şi prelucrare de calitate ce conferă produselor o lungă durată de viaţă. Proprietăţile speciale garantează siguranţă de grad ridicat. Un nivel ridicat de securitate este asigurat in continuare de blocarea stabila cu dispozitivul de blocare si zavor, inclusiv role de otel si cu armaturi din otel. Dispozitivul de blocare si zavorul sunt realizate din zinc turnat sub presiune, iar zavorul si incuietoarea sunt nichelate. Dispozitivele de blocare suplimentara cu 4 pini sau 2 suruburi bolt pentru un plus de securitate, ofera o imbracare puternica a usii si previne fortarea acesteia.

 

    - Manerele pentru usi cu sild DG 58.AL.SS PZ 92 sunt fabricate din inox, aluminiu si au o latime a sildului de 35 mm. Setul este perforat cu profil PZ cu o distanta de 92 mm. Manerele clantei sunt fixe sau se pot apasa si sunt prevazute cu arc. Manerele pentru usi cu sild DG 58.AL.SS PZ 92 vin intr-o gama variata de culori (Alb, Maro,Argintiu, Bronze, Crom, Auriu) satisfacand toate cerintele clientilor.

 

    - Balamale pentru usi Greenteq TB 120.ZD.K reprezinta o balama tridimensionala reglabila pe 3 directii (reglaj inaltime +4mm/-1mm, reglaj orizontala +5mm/-5mm, compresie +1,5mm/-1,5mm) pentru usi din PVC de pana la 120 Kg greutate pe aripa de usa cu o frecventa foarte mare de utilizare. Balamalele sunt pentru usi cu deschidere activa si pasiva si se caracterizeaza printr-o rezistenta maxima in domeniile cheie de stres. Balamale pentru usi Greenteq TB 120.ZD.K vin intr-o gama variata de culori (Alb, Maro, Argintiu, Bronze, Crom, Auriu) satisfacand toate cerintele clientilor.

 

    - Placari termoizolante de exterior au grosimi cuprinse intre 24 mm pana la 44 mm. Grosimea foilor de textolit exterior este de 2 mm fiind infoliat la cald cu Renolit diferite nuante (Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Mooreiche) tratat impotriva razelor UV. Rezistenta de lunga durata la temperaturi foarte ridicate pe timpul verii si temperaturi foarte scazute iarna. Prezinta o izolare termica si fonica foarte ridicata, stabilitatea culorilor in timp, rezistenta la apa umiditate si condens. Rezistenta la socuri mecanice (lovituri) si zgarieturi pe suprafetele exterioare ale placarii. Clasa de combustie normala (B2/DIN4102), grupul de conductivitate termica 030/DIN4108.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus