E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Usi oscilo-culisante Geoart

usi oscilo-culisante pitesti

    Usile oscilo-culisante sunt fabricate din profile PVC marca VEKA seria SOFTLINE 70 , SOFTLINE 82,  cu o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Nuc, Mooreiche, Mahon, Culori Speciale)

 

    Modelul usii poate fi:

 

    - Sticla totala - Sticla partiala - Placare totala - Placare partiala

 

    Usile dispun de:

 

    Feronerie glisanto-batantă în plan paralel - PSK-PORTAL 100 Plus, PSK-PORTAL 160 Plus PSK-PORTAL 200-Z Plus Noua generaţie a celei mai bune serii de produse PSK Plus oferă o multitudine de avantaje: aşa a fost dezvoltată, pentru a fi compatibilă cu diversele sisteme de profile utilizabile – şi astfel costurile de logistică au fost reduse în mare măsură. Interesante în special pentru cei care le prelucrează sunt logistica optimă, montajul simplificat şi dimensiunile reduse. Beneficiarii sunt mulţumiţi de nivelul redus al înălţimii pragului de trecere spre afară, precum şi de suprafeţele mai mari de sticlă.

    Deja în versiunea sa de bază, feroneria PSK de la SIGENIA-AUBI asigură siguranţă şi protecţie împotriva intruşilor: bolţurile de blocare cu cap ciupercă integrate în toate cele patru colţuri oferă o protecţie ridicată, deci un nivel de antiefracţie ridicat.

    Prin utilizarea bolţurilor de blocare cu cap ciupercă şi a plăcuţelor de închidere executate din oţeluri speciale, călite, în ceea ce priveşte nevoia individuală de securitate, aceasta poate fi extinsă la limita pretenţiilor fiecărui beneficiar în parte.

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus