E-mail: geoartpitesti@yahoo.com,  Tel:0728 803 030

Usi placari ornamentale Geoart

usi placari ornamentale

    Usile cu Placari ORNAMENTALE sunt fabricate din profile PVC marca VEKA seria SOFTLINE 70 , SOFTLINE 82,  cu o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Nuc, Mooreiche, Mahon, Culori Speciale)

 

    Eleganta placarilor ornamentale este asociata cu o durata de viata deosebit de lunga, cu stabilitate mecanica a culorilor, precum si cu proprietati exceptionale din punct de vedere al sigurantei, izolarii termice si fonice. Utilizarea elementelor de sticla decorativa nu schimba cu nimic stabilitatea si siguranta usilor, deoarece partea de sticla se compune din sticla de 4 mm securizata ESG (sticla tratata termic are o rezistenta sporita la sarcini mecanice de 5 ori mai mare decat o sticla normala) atat in interior cat si in exterior, rezistenta impotriva loviturilor repetate chiar si cu o energie puternica cum ar fi lovitura de ciocan. In cazul eventualei deteriorari se sparge in bucati mici ce nu provoaca leziuni.

 

    Placarile ornamentale pot avea o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Mahon, Nuc, Mooreiche) ele avand pe partea exterioara, in scopul unei rezestente termice mai mari o folie reflectiva (Cool Colors) de la Hornschuch.

 

    Elementele de sticla decorativa pot fi:

 

    Sticla Decorativa - Sticla Fazetata - Sticla Resin Bevel - Sticla Fusion - Sticla Tiffany

 

     Geamurile termopan pot avea inserate in interior si baghete decorative colorate (alb, maro, stejar auriu) cu grosime de 18 mm sau spros din plumb de 9 mm grosime.

 

        In functie de pretentiile dumneavoastra placarile ornamentale au o gama variata de rigidizari interioare (MDF, Aluminiu, Otel, MDF dublu, MDF + Aluminiu, MDF + Otel). Unele modele de placari ornamentale pot avea aplicate si ornamente din Inox. Grosimea placarilor ornamentale pot fi intre 24 mm si 40 mm in functie de cerintele clientului.

 

    Modelul usii poate fi:

 

    - Placare Ornamentala simpla

    - Placare ornamentala cu sticla incorporata

 

    Usile dispun de:

 

    - Broaste multipunct securizate cu acţionare din cheie sau din mâner, în cele mai diverse variante, cu o construcţia masivă şi prelucrare de calitate ce conferă produselor o lungă durată de viaţă. Proprietăţile speciale garantează siguranţă de grad ridicat. Un nivel ridicat de securitate este asigurat in continuare de blocarea stabila cu dispozitivul de blocare si zavor, inclusiv role de otel si cu armaturi din otel. Dispozitivul de blocare si zavorul sunt realizate din zinc turnat sub presiune, iar zavorul si incuietoarea sunt nichelate. Dispozitivele de blocare suplimentara cu 4 pini sau 2 suruburi bolt pentru un plus de securitate, ofera o imbracare puternica a usii si previne fortarea acesteia.

 

    - Manerele pentru usi cu sild DG 58.AL.SS PZ 92 sunt fabricate din inox, aluminiu si au o latime a sildului de 35 mm. Setul este perforat cu profil PZ cu o distanta de 92 mm. Manerele clantei sunt fixe sau se pot apasa si sunt prevazute cu arc. Manerele pentru usi cu sild DG 58.AL.SS PZ 92 vin intr-o gama variata de culori (Alb, Maro,Argintiu, Bronze, Crom, Auriu) satisfacand toate cerintele clientilor.

 

     - Balamale pentru usi Greenteq TB 120.ZD.K reprezinta o balama tridimensionala reglabila pe 3 directii (reglaj inaltime +4mm/-1mm, reglaj orizontala +5mm/-5mm, compresie +1,5mm/-1,5mm) pentru usi din PVC de pana la 120 Kg greutate pe aripa de usa cu o frecventa foarte mare de utilizare. Balamalele sunt pentru usi cu deschidere activa si pasiva si se caracterizeaza printr-o rezistenta maxima in domeniile cheie de stres. Balamale pentru usi Greenteq TB 120.ZD.K vin intr-o gama variata de culori (Alb, Maro, Argintiu, Bronze, Crom, Auriu) satisfacand toate cerintele clientilor.

 

    - Placari ornamentale ce pot avea o gama variata de culori (Alb, Stejar Auriu, Mahon, Nuc, Mooreiche) ele avand pe partea exterioara, in scopul unei rezestente termice mai mari o folie reflectiva (Cool Collors) de la Hornschuch.

Geoart S.R.L.

 

 

Showroom: B-dul Republicii, Nr. 312 - Pitesti (AG)

 

Tel./Fax: 0248 214 545

   Mobil: 0728 803 030

 

  Email: geoartpitesti@yahoo.com

office@geoart.ro

 

Fabrica: Str. Intrarea Abatorului, Nr. 8 - Pitesti (AG)

 

Tel.: 0248 214 545

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Geoart

Powered by Optimus Plus